Boka tid hos oss

Att boka en tid gör du lättast via vår webbokning. Har du behov av en akuttid kan du ringa 090 -77 17 77

Avbokning skall ske online senast 24 h innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras. Vid oförutsedd händelse, kontakta den naprapat du bokat tiden hos via mail eller telefon.

Priset för en naprapatbehandling är 650 kr och 600 kr för pensionär/student  (from 1/2 2019). Betalning sker för privatpersoner via Swish, företag kan faktureras enligt ök.

Oskar

Oskar Berglund

Jag är Legitimerad Naprapat och tidigare ishockeyspelare med god erfarenhet av att jobba med både idrottare och gemene man. Efter några arbetsår i södra Sverige driver jag sedan 2013 Naprapatverksamhet i Umeå.

Mitt mål är att under behandlingen få patienten införstådd med dennes problematik och att hjälpa patienten till en symtomfri vardag.

Utöver mitt kliniska jobb som Naprapat är jag en anlitad föreläsare inom basmedicinska ämnen.

Idrottslag jag hjälper: 

IF Björklöven 2013-

IKSU Innebandy damer 2013-

Team Aptum triathlon 

Utbildning

5-årig naprapatutbildning

Fortbildningar inom justeringsmetoder/ manipulation.

Flertalet utbildningar inom idrott och idrottsskador.

Utbildning i Dry-Needling. 

Tidigare erfarenheter

Ishockey på allsvensk/div.1 nivå under 2003-07.

Naprapat på Kroppsinvest institut/ Scandinavian Top Athletic Center 2010, 2011.

Naprapat Botkyrka hockey säsongen 10/11.

Naprapat på Clinic i Skövde 2011-13.

oskar@naprapatteamet.se

Ann

Ann Nordin

Jag är uppväxt i Kungsör men flyttade till Stockholm för att studera på Naprapathögskolan 1998. Jag tog min examen 2002 och flyttade därefter till Umeå där jag har jobbat i drygt 10 år som Leg. Naprapat på Umeå Rygg & Ledklinik.

Jag har själv alltid varit aktiv inom olika idrotter, framförallt truppgymnastik och badminton, och nu tränar jag blandat kondition och styrkepass. Jag är också ledare i mina döttrars gymnatiskträning i Gemini Gymnastics. 

Som Naprapat utreder och behandlar jag besvär från rörelseapparaten och jag försöker förmedla vikten av att vara aktiv under arbetsdagen och på fritiden. Patienten måste förstå sitt problem och dess uppkomst för att kunna förändra sitt rörelsemönster och efter behandlingen kunna träna in nya vanor för att undvika återkommande problem. Jag tror på kombinationen behandling, ergonomi och träning för bästa resultat.

Hos mig kan gravida få behandling, liggandes på mage, på min "Mammabänk". Utöver mitt kliniska arbete föreläser jag även i ergonomi för mindre grupper, individuellt i kontorsmiljö och för personal i förskolan.

Utbildning: 

Naprapathögskola, 1998-2002. Legitimation 2003. Certifierad tränare

Fortbildning i justeringstekniker

Årliga kurser från Svenska Naprapatförbundet. Kvalitetssäkring.

Dry Needling

JEMS Steg 1 & 2

ann@naprapatteamet.se