Boka tid hos oss

Att boka en tid gör du lättast via vår webbokning. Har du behov av en akuttid kan du ringa 

Avbokning skall ske online senast 24 h innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras. Vid oförutsedd händelse, kontakta den naprapat du bokat tiden hos via mail eller telefon.

Priset för en naprapatbehandling är 670 kr och 620 kr för pensionär/student  (f o m 1/2 2021). Betalning  för privatpersoner sker via Swish, företag kan faktureras enligt ök.

Oskar

Oskar Berglund

Jag är Legitimerad Naprapat och tidigare ishockeyspelare med god erfarenhet av att jobba med både idrottare och gemene man. Efter några arbetsår i södra Sverige driver jag sedan 2013 Naprapatverksamhet i Umeå.

Mitt mål är att under behandlingen få patienten införstådd med dennes problematik och att hjälpa patienten till en symtomfri vardag.

Utöver mitt kliniska jobb som Naprapat är jag en anlitad föreläsare inom basmedicinska ämnen.

Idrottslag jag hjälper: 

IF Björklöven 2013-

IKSU Innebandy damer 2013-

Team Aptum triathlon 

Utbildning

5-årig naprapatutbildning

Fortbildningar inom justeringsmetoder/ manipulation.

Flertalet utbildningar inom idrott och idrottsskador.

Utbildning i Dry-Needling. 

Fortbildning i funktionell neurologi.

Tidigare erfarenheter

Ishockey på allsvensk/div.1 nivå under 2003-07.

Naprapat på Kroppsinvest institut/ Scandinavian Top Athletic Center 2010, 2011.

Naprapat Botkyrka hockey säsongen 10/11.

Naprapat på Clinic i Skövde 2011-13.

Ann

Ann Nordin

Jag är uppväxt i Kungsör men flyttade till Stockholm för att studera på Naprapathögskolan 1998. Jag tog min examen 2002 och flyttade därefter till Umeå där jag jobbade i 12 år som Leg. Naprapat på Umeå Rygg & Ledklinik.

Jag har själv alltid varit aktiv inom olika idrotter, framförallt truppgymnastik och badminton, och nu tränar jag blandat kondition och styrkepass. Tidigare tränare i truppgymnastik i Gemini Gymnastics

Som Naprapat utreder och behandlar jag besvär från rörelseapparaten och jag försöker förmedla vikten av att vara aktiv under arbetsdagen och på fritiden. Patienten måste förstå sitt problem och dess uppkomst för att kunna förändra sitt rörelsemönster och efter behandlingen kunna träna in nya vanor för att undvika återkommande problem. Jag tror på kombinationen behandling, ergonomi och träning för bästa resultat.

Hos mig kan gravida få behandling, liggandes på mage, på min "Mammabänk". Utöver mitt kliniska arbete föreläser jag även i ergonomi för mindre grupper och individuellt i kontorsmiljö.

Utbildning: 

Naprapathögskola, 1998-2002. Legitimation 2003. Certifierad tränare

Fortbildningar i justeringstekniker

Årliga kurser från Svenska Naprapatförbundet. Kvalitetssäkring.

Dry Needling

JEMS Steg 1-3

Fortbildning i funktionell neurologi

Jimmy

Jimmie Sjögren

Jag är född och uppvuxen i Umeå och flyttade till Stockholm 2006 för att spela ishockey och gå sista året på hockeygymnasium. Började studera på naprapathögskolan 2015, tog examen 2019 och fick legitimation i juni 2020. Har tidigare varit aktiv inom innebandy, fotboll och ishockey. Ishockey i division 1 och division 2. Gymmar på fritiden. Blev certifierad massageterapeut 2016 och började då ta emot patienter på mitt eget företag Jimmies Massage & Idrott. Har arbetat med hockeyspelare och hjälpt klubbar i Stockholm, allt från A- lag till ungdomsspelare i ex Nacka Hockey och Farsta Hockey. Behandlat privatpersoner men även på företag för personer som har besvär i rörelseapparaten. Mitt mål med behandlingen är att genom en adekvat testmetodik hitta bakomliggande orsaker till besvär och få till förändring genom behandling, träning samt att få patienten införstådd i varför den har besvär och vad som är orsaken till det. Genom att ge patienten förutsättning till förändring, nå en smärtfri vardag.

Utbildning

Naprapathögskolan 5år

Utbildning i dry-needling 

Fortbildning i funktionell neurologi

Fortbildning i justeringstekniker/manipulation

Legitimation juni 2020